Élesedett az Etarget rendszerében egy újdonság, mostantól egy kulcsszó csoporthoz ("linkhez" ahogyan ők mondják, jelzem ez a szó magyarban mást jelent, nem szerencsés választás!).

Valahogy így néz ki:

et41

 

 

 

 

A rendszer külön statisztikát is ad az egyes szövegverziókhoz, DE VIGYÁZAT, kezdő felhasználó nem fogja egyszerűen megtalálni. Ugyanis a Beállítások alatt, a Megjelenítés menüpont alatt ki kell választani ezt:

et5-copy

 

 

 

 

 

Ugyanis ha a felette levő (Statisztika szétválasztása...) van kipipálva (egyszerre csak az egyiket engedi a rendszer), akkor nem látszanak a verziók...

(itt jelzem a Breadcrumb beállítások sem működnek pontosan), a Beállítások, Megjelenítés menüpontjára kattintva ezt látom:

et6

 

 

 

 

vagyis ott a visszalépés lehetősége, de hiányzik a pontos helymegjelölés felül. Így lenne helyes:

Beállítások » Megjelenítés - Néhány táblázat és oldal megjelenítésének beállításai

No, de vissza a témához. Lehetőségem volt tesztelni, és nagyon hálás dolog amit most elérhetővé tettek. Tesztelhető vele (egyező szöveggel) mondjuk a feltöltött kép hatása a CTR-re. Vagy Ugyanazon képpel az egyes szövegverziók.

És ha már látszik hogy melyik a nyerő, akkor el lehet kezdeni szépen súlyozni a megjelenítések számát egy csúszkával:

et3

 

 

 

 

 

 

A Gyorsnézet alatt fájin kis grafikonok is vannak:

et7

 

 

 

 

 

 

 

Viszont onnan NAGYON hiányzik egy fülecske, a Megjelenítés, Kattintás és CTR mellé, az a CPC...

Mindent összevetve egy nagy lépés volt, és ügyesen sikerült összehozni (még akkor is ha a meglevő struktúrát erősen feszegeti az adatmennyiség, ezért lettek kicsit hibrid megoldások azok amelyekere felhívtam a figyelmet.

Itt egy részletes leírás a fícsörről.

A bejegyzés trackback címe:

https://jabjab.blog.hu/api/trackback/id/tr771939626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása